Behandelingen

Aromatische behandelingen voor het gezicht

Behandelingen van Care & Co zijn gericht op een zeldzame combinatie tussen energie van essentiële oliën en de geconcentreerde natuurlijke werkstoffen in onze verzorgingen en maskers. Zij bieden een werkzaamheid die het exclusieve gevoel van welbehagen versterkt. Schatten van weldaden afgeleverd in een serie delicate attenties die de Decléor-handtekening dragen: een ontspannende rugmassage, Aromapressure, Aromadrainage, heerlijk ruikende warme handdoeken, massage van de armen en de handen, stuk voor stuk geraffineerde gebaren voor een ultiem ontspannen gevoel. Kijk ook eens naar onze overige massages.

Alle behandelingen zijn als volgt opgebouwd:

De behandeling begint met een reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. Hierna krijgt u een peeling gevolgd door een ontspannende massage van het gezicht, hals en decolleté. Na de massage word het specifieke masker aangebracht, waarna de behandeling wordt afgesloten met een volledige verzorging van het gezicht en de hals.

Behandelingen bij Care & Co met Decléor

Overzicht van behandelingen bij Care & Co

Aromassage

Deze behandeling geeft een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen.

Duur: 60 min Prijs: € 57,00

Aromassage Relax

Deze behandeling geeft een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen,
inclusief rugmassage.

Duur: 70 min Prijs: € 67,00

Aroma plastie behandeling

Een hele bijzondere behandeling. Is geschikt voor elk huidtype. Het Aromaplastie masker bestaat uit 100% natuurlijke actieve ingrediënten waaronder tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Dit masker wordt speciaal gemaakt.

Duur: 75 min Prijs: € 63,00

(inclusief rugmassage)

Arome expert behandeling

Deze behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoefte van elk huidtype. U heeft keuze uit een vochtherstellend, zuiverend, kalmerend voedend of liftende behandeling. Deze maskers worden speciaal voor u gemaakt.

Duur: 75 min Prijs: € 70,00

(inclusief rugmassage)

Aroma Expert lift experience

Een ongelofelijke behandeling om de huid te verstevigen, te liften en voller te maken.In deze behandeling wordt er gewerkt met een bijzonder masker. Het masker bestaat uit rozenklei en bevat kalmerende, verzachtende werkstoffen en heeft een anti verouderende werking. Door het gips stijgt de temperatuur van het masker en dit proces zorgt voor een intensieve werking en zorgt voor een stralend resultaat.

Duur: 75 min Prijs: € 75,00

(inclusief rugmassage)

Decléor for men

Decléor biedt ook een speciale behandeling voor mannen. De mannenhuid vraagt toch om een andere behandeling. Zo is de dagelijkse scheerbeurt een ware aanslag op de huid. Ook is de mannenhuid wat dikker waardoor de huid er grof en dof uit kan zien.

Duur: 60 min Prijs: € 57,00

Decléor Deep Cleansing

Geschikt voor de jonge, actieve huid met onzuiverheden.

Duur: 30 min Prijs: € 27,50

Algemene behandelingen

Bij Care & Co kan je natuurlijk ook terecht voor de algemene schoonheidsbehandelingen als epileren van wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen en het harsen van benen, oksels, rug en gezichtsbeharing.

Epileren wenkbrauwen

12,50

Verven wenkbrauwen

13,00

Verven wimpers

15,00

Verven wimpers en wenkbrauwen

23,50

Harsen bovenlip

12,00

Harsen kin

14,00

Harsen bovenlip en kin

20,00

Harsen onderbenen

20,00

Harsen bovenbenen

20,00

Harsen hele benen

40,00

Harsen oksels

15,00

Harsen rug

25,00

Harsen bikinilijn

15,00

Pin It on Pinterest

Share This