Massages

Klassieke massages

Klassieke massage is al eeuwen lang een methode om lichaam en geest te laten ontspannen en in onze huidige tijd is dat geen overbodige luxe. Een duidelijk voelbare werking van de massage op het lichaam is een weldadige ontspanning. Daarnaast stimuleert en vitaliseert de massage de lichaamscellen. Spieren worden zacht en soepel en er wordt een verbetering van lichaamsfunctie bereikt.

Door de massage worden de spieren en pezen geactiveerd om afvalstoffen af te voeren. De massage heeft dus een reinigende werking. Dit effect kan versterkt worden door het gebruik van aromatherapie tijdens de massage.

Maak een afspraak bij schoonheidssalon Care & Co voor een klassieke of een hotstone massage.

Massages, zowel klassieke massage als voor hotstone massage kun je bij Care & Co terecht.

Care & Co biedt de volgende massages

Klassieke massage

Klassieke massage voor het lichaam.

Duur: 50 min Prijs: € 49,50

Hotstone massage

Hotstone therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Nadat de stenen zijn gelegd, wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Een Hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting. Na de behandeling met de stenen wordt er nog met warme olie “na gemasseerd”. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen.

Hotstone massage voor het lichaam

Duur: 50 min Prijs: € 55,00

Hotstone massage rug, nek schouders

Duur: 35 min Prijs: € 40,00

Pin It on Pinterest

Share This