Over Care & Co

Al meer dan 30 jaar heeft Care & Co ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging.

Care & Co -

Vakkundig en professioneel

Als jonge vrouw had ik last van wat men toen noemde, een onrustige vette huid. De puberteitshormonen gierde door het lijf met als gevolg een huid met ontstekingen. Mijn moeder regelde af en toe een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, best bijzonder in die tijd. Eenmaal in de praktijk van deze specialiste dacht ik, dit wil ik ook. En zo is mijn keus om dit werk te gaan doen, aangewakkerd.

Ik ging naar de vakopleiding van Ria de Korte in Amsterdam. Deed daarnaast de opleiding Zelfstandig ondernemen. Ook deed ik een visagie opleiding. Vanaf het behalen van mijn diploma ben ik dit werk gaan doen, inmiddels al 30 jaar.

Mijn eigen praktijk op de Aalsmeerderweg bij de firma Been, bestaat inmiddels 16 jaar. De behandelingen die ik aanbied zijn op maat gemaakt voor elk huidtype ongeacht man of vrouw, jong of oud. Het is mijn doel dat iedereen die van de stoel afstapt, met een frisse en verzorgde huid, ontspannen en met glimlach, de dag verder tegemoet gaat.

Lieve groet,
Colinda

Sinds 2002

Care & Co is al sinds 2002 gevestigd in Aalsmeer en wordt gerund door Colinda van Dijk-Plasmeijer. Al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging, maken dat u kunt vertrouwen op een vakkundige en professionele behandeling en een passend advies.

Daarom Care & Co!

30 jaar ervaring

Op het gebied van uiterlijke verzorging met behandelingen op maat voor elk huidtype ongeacht man of vrouw, jong of oud

Bruidsmake-up

Care & Co – voor de mooiste dag van je leven. Natuurlijke kleuren zorgen voor een mooi effect op de bruidsfoto’s.

Cadeaubonnen

U geeft een warm en persoonlijk cadeau. Een verzorg(en)d cadeau voor hem of haar, naar wens samen te stellen.

Pin It on Pinterest

Share This